diumenge, 12 d’abril del 2015

Assemblea de l'Hospitaliat 2015


Convocatòria de l’Assemblea de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Lleida amb eleccions de vocals a la Junta Directiva

Em plau convocar l’Assemblea de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Lleida, amb elecció dels vocals de la Junta Directiva, que tindrà lloc el dissabte 25 d’abril de 2015, a les 12:30 en primera convocatòria i a les 13:00 hores en segona a la Sala Social de la Parròquia de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida.

Presentació de candidats
§  Els candidats/es que vulguin presentar-s’hi ho podran fer fins a tres dies abans de les eleccions; ho han de fer per escrit adreçat al president de l’Hospitalitat o per mail (hospitalitatdelourdes@bisbatlleida.org).
§  Poden ser candidats/des tots/es els/les hospitalaris/es de ple dret (els que hagin participat dues vegades consecutives, o tres de forma alterna, en els pelegrinatges diocesans al Santuari de Lourdes).

Proclamació de les candidats

A l’endemà de la finalització del termini de la presentació (tres dies abans de l’assemblea), el president proclamarà les candidats al blog de l’Hospitalitat. (hospitalitatdelleida.blogspot.com)

Presentació dels candidats

§  Els candidats proclamats podran adreçar-se, el mateix dia de l’Assemblea, a tots els assistents per exposar els motius pels quals es presenten i que els agradaria fer a partir de la seva elecció.

Votació

§  La votació és personal mitjançant acreditació prèvia.
§  La votació es realitzarà el dissabte 25 d’abril de 2015, a les 13 hores en la celebració de l’Assemblea Ordinària de l’Hospitalitat (el lloc concret de la votació s’anunciarà el mateix dia).
§  Els electors podran votar un màxim de quatre candidats




Calendari de Dates
Terminis de presentació de candidats: del 7 d’abril fins el 21 d’abril de 2015
Lloc de presentació de candidats:
§  per escrit adreçat al president de l’Hospitalitat i a l’adreça de la seu social de l’Hospitalitat: c. Acadèmia, 17 (Casa de l’Església-Acadèmia Mariana).

Proclamació de les candidats: 22 d’abril de 2015
Presentació dels candidats: 25 d’abril de 2015
Votació: 25 d’abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada