divendres, 27 de febrer del 2015

Rosari de torxes i Eucaristia a la Catedral Nova de Lleida

El passat diumenge 15 de febrer, la Catedral Nova es va quedar petita per acollir el Rosari de torxes i la missa de celebració de la festivitat de la Mare de Déu de Lourdes i l'inici de la "Jornada Mundial del Malalt 2015".

Els actes van estar presidits pel bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris. Abans de l'inici de l'Eucaristia , la delegada diocesana de la Pastoral de la Salut, Montse Esquerda, va dirigir-se als presents per fer la presentació de la Jornada anual del Malalt, que a LLeida celebrem al mes de maig.
El President de l'Hospitalitat , Ramon Ma Reig, en finalitzar els actes litúrgics es va adreçar a tots els assistents per agrair a tothom la seva participació i també per informar de les jornades de formació sobre "Fe i Justicia" que s'iniciaran a l'IREL a partir del dia 25 de febrer i durant tots els dimecres fins al dia 15 d'abril.
També va anunciar que aquest any celebrem el 30è aniversari de la fundació de l'Hospitalitat i que el Pelegrinatge seria els dies 25, 26, 27 i 28 de juny. En aquest sentit, el Sr. Bisbe, va intervenir per demanar-nos a tots poder viure aquesta experiència de fraternitat com a diòcesi intentant fer coincidir els diferents grups de parròquies en les dates indicades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada