dilluns, 18 de maig del 2015

Pelegrinatge a Montserrat

El dissabte passat, totes les Hospitalitats de la Mare de Déu de Lourdes amb seu a Catalunya vam anar, com cada any, en Pelegrinatge al Monestir de Montserrat. Aquest any érem unes 500 persones que vam omplir la basílica de gom a gom i ens vam poder omplir de la immensitat del Santuari que no resideix tant en el seu conjunt arquitectònic com a saber descobrir els valors religiosos, culturals, socials, històrics i ecològics que simbolitzen la vivència d’un poble.
Aquest any estava previst que donés la benvinguda la nova Presidenta de l’Hospitalitat de Tarragona, però per motius d’una avaria mecànica en l’autocar que venien no va poder arribar a temps i va ser el Sr. Ramon Ma Reig, president, en aquests moments, de la Coordinadora de les Hospitalitats Catalanes qui va pronunciar aquestes paraules:

“Pare Abat, monjos de Montserrat, Bisbe de Girona i membres de la Pastoral de la Salut, gràcies per permetre i compartir amb nosaltres aquesta diada.
Plens alegria, els membre de les hospitalitats catalanes de la Mare de Déu de Lourdes, compartim joiosos aquest dia.
La nostra fe en Déu, l’amor als malalts i la devoció de la Verge, ens porta, any rere any, a fer camí cap al Santuari amb il·lusió i esperança".


Desitgem que els malalts trobin en aquest pelegrinatge l’empar que els calgui i que les dificultats en la nostra tasca siguin superades, sempre amb l’ajut de la Mare de Déu, pel nostre esforç i les nostres pregàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada